Hej och Välkommna hit :)

Det här är mitt allra första blogginlägg av alla på akswedens hemsida, min hemsida, som världens bästa och duktigaste Conny Holm gör 🙂 Så, vad kul att just du tittade in, det här är så spännande! Lite kort då om vägen hit och vart jag är idag:

Jag har i många år jobbat med naglar, och blev också lärare i ett superbra gelematerial. Men nu efter några års paus i att både driva salong, göra naglar och utbilda i naglar så kom jag att sakna den här nagelvärlden och kände väl att det är ju detta jag ska syssla med! Så nu är jag på gång 🙂 Med lokal på Faktorigatan 2, (jag återkommer med invigningsdatum, jag är inte i lokalen ännu) ett grymt gelé märke BLINGLINE som Karin Schön har skapat, (mästaren inom ALLT vad naglar är), så kommer jag utbilda i denna fantastiska gelé. Förhoppningsvis kommer du som redan är utbildad vilja jobba med mej och Blingline och jag hoppas få utbilda dej som drömmer om att få jobba med naglar. Tillsammans kan vi skapa en fantastisk Nagelstudio dit de som vill ha sina naglar fixade komma. Vill du vara med och skapa detta med mej???

En kväll/helgutbildning startar redan nu 1 mars, så, kolla info här på hemsidan, hör av dig med frågor och funderingar, jag hoppas vi hörs, ha de gott, mvh Anna-Karin.